EsitteetKalenteriUutiset

AKK on vahvistanut kilpailukalenterin ja sen myötä myös IAME Series Finland -kilpailupaikat ovat varmistuneet. Uutena tulokkaana mukana on Lentolan kilpailu Kangasalla Tampereen naapurissa. Vanhoina konkareina jatkavat Kouvola, Jyväskylä ja Alahärmä sekä paluun tekee Pesämäen hieno moottoriurheilukeskus Honkajoella. Näistä viimeisin rata koki upeita uudistuksia vuodelle 2017 ja se osoittautui upeaksi kilpailupaikaksi ja saa siten ansaitun paikan kalenterissa.

IAME-sarja huipentuu jälleen lokakuussa IAME International Final -kilpailuun Ranskan Le Mansissa, jonne pääsevät Suomen sarjasta Mini-, Junior-, Senior- ja Master-luokkien kolme parasta kuljettajaa sekä Cadet-luokan voittaja tai paras kuljettaja, joka täyttää Junior-luokan ikävaatimuksen. Kaikissa luokissa kuljettajien tulee täyttää kansainväliset säännöt tai osallistumisoikeus siirtyy seuraavalle kuljettajalle. Osallistumisoikeuden antava lippu tulee vastaanottaa tai siirtää seuraavalle kauden viimeisessä kilpailussa paikan varmistuttua, jotta kaikilla lähtijöillä on riittävästi aikaa tehdä matkavalmistelut. Hienona uutuutena paras Cadet-, Junior-, Senior- ja Master-luokan kuljettaja saa 750 euron arvoisen rengaspaketin Le Mansissa, mikä on kiitos Komet-renkaan käyttämisestä sarjassamme.

Sarjan numerovaraukset tullaan avaamaan mahdollisimman pian. Muita palkintoja julkaisemme kevään mittaan, kun ne selviävät. Valmistautukaa ajoissa, sillä vähäluminen talvi voi ennakoida todella aikaista ajokautta! IAME Series Sweden -sivusto on aukeamassa lähiaikoina osoitteeseen iameseriessweden.com. Sitä kannattaa myös seurata, sillä Etelä-Ruotsissa kausi alkaa jo huhtikuun puolivälissä 17.-18.4.2020 Helsingborgin radalta.

Sarjaesite on päivitetty Hanaa-messujen jälkeen ja sen voi ladata itselleen täältä.